Followers

3 December 2014

Another story - PROJEK ISTERI



OBJEKTIF PROJEK

1) Memberi kesedaran kepada wanita khasnya para isteri untuk me
n kesihatan.

2) Memberi kesedaran agar para isteri menjaga penampilan khususnya didalam rumah.

3) Meningkatkan lagi kualiti ibadah sebagai isteri.

 》》》》》《《《《《

Assalammualaikum Wbt ;)
Selamat siang dan malam, hee.. mengikut waktu kalian membaca entri Nadia ni.
Apa khabar? Harap kalian sihat, ceria dan bahagia.
Pastikan senyuman tetukir di bibir oke !

Amacam dengan objektif #projekisteri #projekdreams diatas? Best kan?
Sangat best !

Haa.. Inilah Projek Isteri yang Nadia ceritakan tempoh lalu di entri kisah kak Mah dan Suami Curang dia tu. Inspirasi dari kisah dia jugak. Dan sekarang!

Ia sudah rasmi DIBUKA pada orang lain.
Amacam, best kan? Mesti ada yang nak tahu lebih lanjut...

To cut it short, projek ini di kelolakan oleh Legasi Dreams Shaklee Nadia.
Projek ini bertujuan untuk berkongsi dan membantu diri sendiri dan isteri atau bakal isteri yang lain untuk menjaga anugerah yang Allah beri ni. 

Untuk yang baru kahwin, dah lama kahwin, bakal kahwin semua sangat digalakkan join. Tiada fees dikenakan untuk membayar usaha ini.
 Seriesly darls, NO FEES!

Cuma KOMITMEN anda diperlukan untuk   menjayakan projek ini. Sangat perlu ! Untuk diri sendiri jugak kan.

KENAPA SAYA PERLU JOIN PROJEK INI?

Anda rasa? Bagi Nadia, para isteri dan bakal isteri WAJIB join #projekisteri #projekdreams ni untuk menjadikan kita wanita ciptaan Allah yang lebih baik, cantik dan sihat daripada yang sebelumnya.

Jangan risau, semua wanita daripada pelbagai background boleh join, Nadia sangat alu2kan, setiap orang akan ada kelebihan sendiri. Awaklah tu :)

》》》》》《《《《《

Bestlah Nadia, seronok!
Apa komitment aka SYARAT saya nak join projek ni ?

1) NIAT nak sihat dan cantik kerana Allah untuk senang nak beribadah bila sihat.

2) Hantar nama penuh berserta gambar dan berikan alasan "kenapa saya perlu sertai group whatsapp PROJEK ISTERI

3) Nak cantik dan sihat bukan disebabkan orang lain, bukan sebab terpaksa dan dipaksa. Rela hati ye.

4) Mesti ada target untuk kekal sihat dan cantik

5) Berfikiran terbuka. Sanggup terima peringatan dan kata2 nasihat dari semua warga projek apabila projek ini dimulakan.

6) Ada whatsapp dan boleh berwassap setiap hari. InshaAllah :)

7) Saling bertukar pendapat/tips/ilmu tentang kecantikkan dan kesihatan.

8) Bukan yang sudah bergelar sid kecuali warga dreams.

9) MESTI memiliki mana2 produk dalam set kecantikan atau kesihatan shaklee. Pembelian hanya sah melalui kami Warga Legasi Dreams

Antara pilihannya ialah ::

>> Set kecantikkan asas 
Vita c
Vita e
B complex

>> Set kecantikkan optimum 

Vita c
Vita e
B complex
ESP

>> Collagen Powder

>> Vivix

>> Set kesihatan optimum
Vita lea
Vita c
B complex

ATAU MANA2 PRODUK SHAKLEE yang sesuai dengan bajet dan keperluan anda.

Boleh tanyakan pada saya :)

》》》》》《《《《《

Seronok! Mudah!
Pembelian mana produk Shaklee diwajibkan atas sebab nak berkongsi manfaat Shaklee dalam menjayakan Projek Isteri ni. Haaaa.. Awak juga untung tau :)

Best sangat produknya ! Jangan risau, semua mampu milik dan awak sendiri tentukan nak cuba produk apa !

》》》》》《《《《《

AKTIVITI 

Saya nak. Saya nak. Saya nak.
Saya nak join !
Tapi apa je aktiviti dia ye?


Paling utama ialah KONGSI !

 Berkongsi tips kecantikkan dan kesihatan 
(Semua mesti participate)

Berkongsi kesan pengambilan supplemen Shaklee dari segi kesihatan dan kecantikkan 
(Semua wajib share)

Tazkirah pagi

 Aktiviti santai

♥♥♥♥♥♥♥♥

Sangat best, sangat menerujakan.
Jika ANDA berminat dan bersetuju dengan syarat2 diatas - mari kita bersama2 kita melancarkan projek isteri ini.

Semoga ianya membawa manfaat untuk para isteri dan kebahagiaan rumah tangga dunia dan akhirat!

Untuk apa2 pertanyaan, rasa senang hati dan gembira untuk roger Nadia k!

DO CALL / SMS / WHATSAPP
013 2558600

Nak pm kat Facebook pon boleh !
Jom penuhkan kuota Whatsapp PROJEK ISTERI bersama LEGASI DREAMS..

Take care dears, wassalam.



♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

2 comments:

  1. Bagus ye projek camni...salam kenal dari http://nadiah245.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Wah..bsemangatnya nadia..smga murah rezeki nadia..

    ReplyDelete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign