Followers

3 December 2014

Set Rambut Shaklee

Assalammualaikum, 
Hari ni nadia nak share pasal SET RAMBUT SHAKLEE..

Siapa yang mengalami masalah rambut gugur, kelumumur banyak..
Ataupun kalau nak rambut sihat dan bersinar boleh lah cuba PROSANTE SHAKLEE dan SET KESIHATAN RAMBUT SHAKLEE niii..








Pilih, jangan tak pilih tau.
Nadia amalkan Zinc Complex untuk rambut gugur tu.
Alhamdulillah, rambut gugur dah kurang.

----------------------------------------------------------

With love,
Nadia Syakila
Happy working at home wife

Shaklee Independent Distirbutor

ID 1028241  | 013 255 8600 | nornadiasyakila90@gmail.com


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign